loading...
ورودافرادبي جنبه ممنوع
sajjad بازدید : 126 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

۱۰٫ چین
سیاست تک فرزندی

  http://up.p30day.com/images2/09316903534412694823.jpg

به احتمال زیاد این قانون، شناخته شده ترین قانون در این لیست است چون بحث های بسیاری را در مطبوعات جهان بر انگیخته است. قانون تک فرزندی در سال ۱۹۸۷ به تصویب رسید و انتظار می رفت که بتواند جلوی رشد سریع جمعیت را در چین بگیرد. به واسطه ی این قانون از زوج هایی که صاحب بیش از یک فرزند شوند مالیات های سنگینی گرفته می شود. جنبه ی اخلاقی این قانون مورد بحث است؛ طرفداران این قانون می گویند به این وسیله کشور چین موفق شده است که قدم بزرگی در مسئله ی انفجار جمعیت بردارد و نه تنها در کشور چین بلکه در جهان هم تأثیر گذار باشد. از طرف دیگر مخالفان این قانون عقیده دارند منع کردن زوج ها از داشتن خانواده ای که ممکن است بخواهند داشته باشند از نظر اخلاقی اشتباه است؛ علاوه بر این آمار سقط جنین هم بسیار بالا رفته زیرا اکثر خانواده ها مایلند که فرزندشان پسر باشد. گروه های بسیاری بر علیه این قانون مبارزه کرده اند وتنها زمان نتیجه ی آن را مشخص خواهد کرد.

۹٫ یونان
ممنوعیت بازی های رایانه ای

  http://up.p30day.com/images2/64226660060059884149.jpg

این قانون برای اولین بار در تاریخ ۳ سپتامبر ۲۰۰۲ معرفی شد و در ابتدا تنها ممنوعیت بازی های رایانه ای در کافی نت ها و اماکن عمومی بود تا بتواند از قمار های غیرقانونی جلوگیری کنند. اما این قانون در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۰۳ تصحیح شد و در پی آن هرگونه بازی کامپیوتری ممنوع شد. دلیل این ممنوعیت آن بود که قانون گذاران عقیده داشتند به سختی می توان بین بازی هایی که برای قمار از آنها استفاده می شود و سایر بازی ها تفاوت قائل شد بنابر این همه ی بازی های کامپیوتری ممنوع شدند. شاید تصور ممنوعیت بازی های کامپیوتری بسار سخت باشد چون سالانه میلیون ها نسخه از انواع آنها در جهان به فروش می رسند اما گروه هایی هم در آمریکا هستند که مخالف بازی های کامپیوتری هستند مثلاً گروه “مادران مخالف اعتیاد و خشونت بازی های کامپیوتری” (MAVAV)، که هدفشان ممنوع شدن بازی های کامپیوتری در کشور هایی مثل آمریکا است زیرا عقیده دارند خشونتی که در این بازی ها وجود دارد باعث افزایش جرم و جنایت و مشکلات روانی در کودکان و نوجوانان شده است.

۸٫ فرانسه
هیچ کس حق ندارد خوکش را ناپلئون بنامد.

http://up.p30day.com/images2/63440602645853387008.jpg

ژنرال فرانسوی ناپلئون بناپارت که بیشتر قسمت های اروپا را در سالهای ۱۷۹۹ تا ۱۸۱۵ فتح کرد برای فرانسوی ها بسار محترم بوده. از طرفی در کتاب معروف جورج اورول به نام مزرعه ی حیوانات خوکی به نام ناپلئون است که البته استالین را معرفی می کند اما در عین حال باعث بوجود آمدن این قانون هم شده است. در فرانسه حتی در بیشتر مواقع اسم این خوک در کتاب “سزار” است و نه ناپلئون. همه ی این ناراحتی ها به خاطر این است که در این کتاب ناپلئون مثل استالین معرفی شده و نه به خاطر اینکه یک خوک است. البته امروزه بیشتر مردم به این قانون می خندند و کمتر کسی آن را می داند چه برسد به اینکه آن را رعایت کنند.

۷٫ آلمان
بالش یک سلاح منفعل تلقی می شود

http://up.p30day.com/images2/06685757178177278837.jpg

اگر با یک فرد گردن کلفت مواجه شوید ترجیح میدهید که با بالش به شما حمله کند یا با چاقو؟ احتمالاً جوابتان بالش است اما در آلمان بر عکس این تصور رواج دارد چون بالش نوعی سلاح است. شاید اگر با سنگ پر شده باشد یا از آن برای خفه کردن دشمن استفاده شود بتوان اسم سلاح بر روی آن گذاشت اما مسلماً برای دفاع از خود یک اسلحه کارآمد تر از یک کیسه ی نرم است.

۶٫ رژیم صهیونیستی
در روز سبت (شنبه) فروبردن دست در بینی ممنوع است.

http://up.p30day.com/images2/12631805808227655968.jpg

اسرائیل کمی بعد از جنگ جهانی دوم بوجود آمد تا محلی باشد به اصطلاح برای یهودیان که بتوانند بدون ترس از آزار و اذیت در آن زندگی کنند. این کشور تقریباً از زمانی که بوجود آمده با همسایه ی خود در جنگ بوده است و در جهان بخاطر موضوعاتی مثل حقوق فلسطینیان بسار مورد بحث بوده است. اما قانون از این قرار است که در روز شنبه خاخام یهودی مردم را از فروبردن دست در داخل بینی منع می کند. این قانون واقعی است نه فقط به این دلیل که کار بدی است بلکه به این دلیل که این کار ممکن است باعث خونریزی بینی شود و به این ترتیب باعث شکسته شدن قانون شرعی حرمت روز سبت می شود. بنابر این تنها مربوط به پیروان دین یهودی است و سایر شهروندان از آن معاف هستند.

۵٫ سوازیلند
پوشیدن شلوار برای دختران ممنوع است.

http://up.p30day.com/images2/01911342332323449467.jpg

سوازیلند یکی از فقیر ترین کشور های جهان است که در آن میانگین طول عمر افراد ۳۰ تا ۳۵ سال است. کنترل حکومت به دست یک دیکتاتور فاسد وتشنه ی قدرت، شاه مسواتی سوم است که چندین قانون عجیب را در تلاش برای زنده کردن ارزش های گذشته، به تصویب رسانده است. در این قانون زنان با مردان برابر نیستند و پست تر به حساب می آیند بنابر این اجازه ی پوشیدن لباس هایی شبیه لباس مردان را ندارند واگر زنی باشلوار در مجامع عمومی دیده شود سربازان با خشونت آن لباس را از تن وی خارج کرده و وی را تحقیر می کنند.

۴٫ آمریکا/ کالیفرنیا
منع جفت گیری حیوانات در مکان های عمومی

http://up.p30day.com/images2/58623419753946902978.jpg

حیوانات از جفت گیری کردن در شعاع ۴۶۰ متری هر رستوران، مدرسه یا کلیسا ممنوع هستند. هرچند هیچ دلیل منطقی برای ان ذکر نشده و تا به حال هم دیده نشده که نگهبانانی در اطراف این مکان های خاص باشند و حیوانات را از این کار منع کنند. به نظر می رسد که این قانون به نظر ساکنان این ایالت احمقانه است و کسی در اجرای آن تلاشی نمی کند.

۳٫ فیلیپین
قانون پلاک ماشین ها

http://up.p30day.com/images2/71326583540885297782.jpg

این قانون از آن جهت جالب است که بشیار جزئی و مشخص است. به موجب این قانون ماشین هایی که نمره ی پلاک آنها با ۱ یا ۲ تمام می شود روز های دوشنبه، شماره های ۳و ۴ روزهای سه شنبه شماره های ۵و ۶ روز های چهار شنبه ، ۷ و۸ روز های پنج شنبه و ۹و۰ روز های جمعه اجازه ی تردد در جاده ها را ندارند. دلیل تصویب چنین قانونی احتمالاً برای تشخیص حویت و موقعیت افراد بوده؛ البته اجرای آن بسیار مشکل بوده و مشخص است که قابل پیگیری نیست.

۲٫ ژاپن
احترام به قانون ازدواج

http://up.p30day.com/images2/83946363381921848148.jpg

این قانون نسبت سایر نمونه های این لیست چندان هم مضحک وعجیب نیست اما ممکن است از نظر برخی افراد باورنکردنی باشد. این قانون احترام شدیدی را که افراد ژاپنی به مسئله ی ازدواج دارند نشان می دهد که به موجب آن ، برادر بزرگتر حق دارد از نامزد یا دوست دختر برادر کوچکترش خواستگاری کند و هر دو نیز باید موافقت کنند. قانون های مشابه بساری در سایر کشور های آسیایی وجود دارد که نشان دهنده ی احترامی است که افراد آسیایی به فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله ی خود و امر ازدواج دارند.

۱٫ انگلستان
مردن در مجلس پارلمان

http://up.p30day.com/images2/24156716321904206778.jpg

بریتانیای کبیر هم در سراسر اروپا به خاطر داشتن چندین قانون مضحک و احمقانه معروف است، قدمت این قوانین به چند صد سال قبل باز می گردد. یکی از این قوانین ممنوعیت مردن در مجلس پارلمان است. این قانون که البته امروزه چندان هم تأثیری ندارد به خاطر بی معنی بودنش مورد تمسخر بوده است؛ چون اگر این اتفاق بیافتد نمی توان فرد قانون شکن را مجازات کرد. آیا اگر یکی ازاعضای پارلمان به خاطر سکته ی قلبی یا هر بیماری دیگری ناگهان غش کند و به کمک فوری نیاز داشته باشد، افراد امدادگر ابتدا او را به خارج از ساختمان منتقل می کنند و بعد کمک به وی را آغاز می کنند؟ به لطف ملکه این قانون دیگر موءثر نیست.

+ روسیه
استالین زنده است

http://up.p30day.com/images2/93671724567740537034.jpg

ژوزف استالین، دیکتاتور شوروی در جریان جنگ جهانی دوم بود که برلین رافتح کرد و به جنگ با نازی ها خاتمه داد. با کمک وی روسیه به یک قطب صنعتی و ابر قدرت تبدیل شد اما در این راه میلیون ها نفر را قتل عام کرد، بطوریکه نزدیک ترین افرادش نیز در امان نبودند. از او به عنوان بزرگترین قاتل در تاریخ بشر یاد می شود و تخمین زده می شود که دستور قتل عام ۲۰ تا ۶۰ میلیون نفر را صادر کرده باشد. با این حال در روسیه هنوز هم این رهبردیکتاتور محترم قابل احترام و عزیز است. به طوری که در برخی قسمت های روسیه بر اساس قانون افراد موظف هستند که اسم دوم فرزندان پسر خود را استالین بنامند. (حد اقل در آلمان پسرها را هیتلر نامگذاری نمی کنند.)


 
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ویژه اعضا

                       

ساکس رایگان ویژه برای اعضا                                  آپدیت نود 32 ویژه برای اعضا 

کلیک کنید                                                            کلیک کنید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آدرس سایت

    آدرس فعلی سایت:

    www.funiweb2.tk

    آدرس بعدی سایت در صورت فیلتر شدن:

    www.funiweb3.tk

    آمار سایت
  • کل مطالب : 92
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 169
  • آی پی امروز : 142
  • آی پی دیروز : 31
  • بازدید امروز : 388
  • باردید دیروز : 52
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 755
  • بازدید ماه : 1,839
  • بازدید سال : 9,105
  • بازدید کلی : 101,740
  • کدهای اختصاصی
    کسب درآمد از پاپ آپ