loading...
ورودافرادبي جنبه ممنوع
sajjad بازدید : 89 شنبه 13 آبان 1391 نظرات (0)

شاید تاکنون برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در آخر ماه با هزینه بالای قبض تلفن همراه خود مواجه شوید و در نتیجه به دنبال راهی برای کم شدن هزینه های تلفن همراهتان باشید.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، در سال های اخیر، فرستادن پیامک و صحبت های ضروری از طریق پیام کوتاه مورد استقبال بیشتری از سوی مشترکان قرار گرفته و روزانه هر مشترک تلفن همراه پیامک های زیادی ارسال می کند، اما شاید یکی از راه حل های کاهش هزینه های قبوض، ارسال پیامک به زبان فارسی باشد.

پس از تصویب کاهش تعرفه پیامک تلفن همراه به زبان فارسی در چند سال گذشته، مشترکان دو اپراتور تلفن همراه نسبت به ارسال پیامک های فارسی ترغیب شدند چرا که ارسال پیامک فارسی ارزان تر از پیامک به زبان لاتین محاسبه می شد.

شرکت ارتباطات سیار در اعلام تعرفه های مکالمه و سرویس های ویژه این شرکت برای مشترکان اعتباری خود، ارسال پیامک را از سرویس های ویژه اش خوانده و گفته است: ارسال پیام کوتاه به زبان فارسی با تعرفه ۱۰۶ ریال به ازای هر صفحه و پیام کوتاه به زبان انگلیسی به ازای هر صفحه ۲۶۴ ریال محاسبه می شود.

همچنین برای مشترکان دائمی اپراتور اول تلفن همراه ارسال پیامک فارسی به ازای هر صفحه ۸۹ ریال و ارسال پیامک انگلیسی نیز به ازای هر صفحه ۲۲۲ ریال در نظر گرفته شده است.

اما شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل که از ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ بهای پیام کوتاه خود را کاهش داد، اعلام کرد که بر اساس این کاهش بها، مشترکانی که از حروف فارسی برای ارسال پیام کوتاه خود استفاده می کنند، از تعرفه های کاهش یافته بهره مند خواهند شد.

بنا بر این طرح، در صورتی که بخش عمده متن هر پیام کوتاه ارسالی از سوی مشترکین حاوی حروف فارسی باشد، هزینه ارسال هر پیام کوتاه برای تمامی سیم کارت های دائمی و اعتباری از ۱۶۰ ریال به ۱۰۰ ریال کاهش دارد. تا پیش از آن هزینه ارسال هر پیام کوتاه داخل شبکه و خارج شبکه ایرانسل معادل ۱۶۰ ریال بوده است.

پیا مک هایی که فقط حاوی علامت سوال یا هر نوع علامت دیگر باشند، بسته به زبان گوشی ها، تعرفه ی متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال مشترک زمانی که می خواهد پیامکی فقط حاوی علامت ارسال کند، زبان گوشی اش فارسی باشد، پیامک او فارسی محاسبه شده و زمانی که زبان گوشی او لاتین باشد، پیامکش لاتین محاسبه می شود

اگر زبان گوشی مشترک فارسی باشد، پیامک، فارسی محسوب شده و زمانی که زبان گوشی لاتین باشد، پیام او لاتین محاسبه می شود و پیام هایی که با حرف فارسی شروع شده و با شکل و یا عدد همراه باشد هم فارسی محاسبه می شوند.

sajjad بازدید : 103 پنجشنبه 11 آبان 1391 نظرات (0)

 

امنیت اینترنت، موضوعی که همه ما می دانیم مهم است، اما گاهی اوقات این موضوع به راحتی در پس زوایای ذهنمان می نشیند، و شروع به فریب خودمان با این باور که “چنین چیزی برای من اتفاق نخواهد افتاد” می کنیم. خواه این نیروی ویرانگر جدیدترین ویروس یا تنها تلاش هایی برای هک کردن از سوی یک هکر جوان تازه وارد باشد، ما تنها یک کلیک از درگیر شدن با مشکلات امنیتی که ترجیح می دهیم با آن مواجه نشویم، فاصله داریم. در هیچ کجا این مسئله به اندازه ایمیل هایمان صحت ندارد.

مت هونان مقاله ای گیرا در وبگاه Wired در مورد امنیت اینترنت و نیز در مورد اینکه چگونه او قربانی نقص های امنیتی آنلاین گوناگون شده، نوشته است. در این مقاله، او نوشت “خطاهای امنیتی اشتباه من بود، و من بسیار، بسیار به خاطر آنها متأسف و پشیمانم.” او به حقایق بسیار جدی دست یافت: در بیشتر موارد جایی که ما با سکسکه های امنیتی روبرو می شویم، می توانیم ردپای این موضوع را در جهل و غفلت خود بیابیم.

تمرین ها و تجربه های آنلاین ایمن در حفظ صد در صد هویت آنلاین شما و رهایی از ویروس ها، هکرها و همه گونه حقه ها و شیطنت های مبتنی بر اینترنت، ارزشمند هستند. و بهترین مکان برای شروع کجاست؟ صندوق پستی تان.

۱- از حساب های ایمیل جداگانه استفاده کنید.

اگر شما همانند بیشتر مردم هستید، حساب ایمیل تان احتمالا قطب مرکزی فعالیت های شخصی شماست. همه اطلاعیه های فیس بوک، ثبت نام های وبگاه، خبرنامه ها، پیام های شما، و غیره به ایمیل تان فرستاده می شوند، درست است؟ این بدان معنا است که شما همه تخم مرغ هایتان را در یک سبد می گذارید، اگر آن سبد اتفاقی سقوط کند، شما همه تخم مرغ هایتان را با آن از دست خواهید داد. به بیانی دیگر، اگر شما همه فعالیت های خود را به یک حساب ایمیل معطوف کنید، چه اتفاقی می افتد هنگامی که کسی سر زده واردش می شود؟ می خواهم بگویم احتمال این وجود دارد که آنها به هر چیز دیگری دسترسی یابند. به همین دلیل شما می بایست از چندین حساب ایمیل استفاده کنید.

داشتن حساب های ایمیل جداگانه نه تنها به افزایش امنیت شما کمک خواهد کرد، بلکه همچنین به ارتقا بهره وری شما می انجامد. تصور کنید اگر بتوانید تمامی ایمیل های کاری خود را در یک حساب کاری ادغام کنید؛ تمامی دوستان و خانواده با حساب شخصی تان مکاتبه می کنند؛ دارای یک حساب تفننی برای وبگاه ها هستید؛ و یک حساب دم دستی برای لینک های هرزنامه ای ناشناخته دارید. به این ترتیب، اگر کسی حساب کاری تان را هک کند، تمام ایمیل های شخصی تان هنوز در امان هستند.

۲- یک گذرواژه منحصر به فرد ایجاد کنید.

همراه با اندیشه چندین حساب، می بایست همچنین یک گذرواژه (رمز عبور) کاملا یکتا و منحصر به فرد برای هر یک از حساب های ایمیل خود داشته باشید. حتا اگر تصمیم به نگهداشتن یک حساب ایمیل اصلی دارید، مطمئن شوید که گذرواژه آن ۱۰۰% منحصر به فرد است.

استفاده از یک گذرواژه برای همه حساب های تان، اشتباهی در سطح افراد تازه کار است. فرض کنید کسانی ایمیل شخصی تان را هک کنند پس تمامی اطلاعیه های دریافتی فیس بوک، یادآوری های eBay، و غیره را مشاهده می کنند. هر هکر ابلهی آن حساب ها را با گذرواژه های یکسان به عنوان حساب ایمیل تان آزمایش خواهد کرد، و در مورد شما آنها موفق خواهند شد.

این توصیه ای معمولی است، می دانم، اما بسیاری از مردم هنوز آن را نادیده می گیرند. باید اعتراف کنم، برای مدت زمان بسیار طولانی، من نیز از گذرواژه ای یکسان به واقع برای همه حساب هایی که داشتم، استفاده می کردم. هنگامی که یکی از دوستانم به گذرواژه ام پی برد (بدون انگولک کردن چیزی، خوشبختانه) دانستم که زمان فهمیدن و عاقل بودن است.

۳- مراقب کلاهبرداری های فیشینگ باشید.

هنگامی که با یک شرکت یا محصول خاص که نیازمند اطلاعات حساب شما است، سر و کار دارید، تا به حال چنین پیامی را دیده اید: هرگز اطلاعات شخصی شما را واگذار نمی کنیم. ما هرگز گذرواژه شما را درخواست نخواهیم کرد. هنگامی که کسی ایمیلی شامل درخواست اطلاعات شخصی تان برای شما می فرستد، بی درنگ می فهمید که این یک نیرنگ است.

اما سطح دیگری از این نوع کلاهبرداری وجود دارد و فیشینگ نامیده می شود. اساسا، کاربران بد اندیش و مغرض وبگاه هایی با ویژگی های برتر و پر سر و صدا (به عنوان نمونه، eBay، آمازون، فیس بوک، و غیره) را شبیه سازی و جعل کرده و عنوان می کنند که با مشکلاتی با حساب شما روبرو هستند؛ همه شما می بایست کاری برای رو به راه نمودن این مسئله انجام دهید و آن ارسال نام کاربری و گذرواژه به آنها به منظور تأیید اعتبارتان است. گاهی اوقات آنها حتا شما را به وبگاهی جعلی که دقیقا همانند وبگاه واقعی به نظر می رسد، ارتباط یا پیوند می دهند.

مراقب باشید. در حقیقت، هر زمان که اطلاعات شخصی تان به موقعیت بدون رو در رویی (عدم دیدار انسانی به صورت رو در رو) کشانده شد، کلاهبردار یاب شما می بایست بلند و آشکار به صدا درآید.

۴- هرگز روی لینک ها در ایمیل ها کلیک نکنید.

فیشینگ مرا به سوی نکته بعدی ام می برد. هر زمان که لینکی (پیوند) را در یک ایمیل می بیند، در ۹۹% اوقات نباید روی آن کلیک کنید. تنها موارد استثنایی هنگامی است که شما در انتظار ایمیل خاصی هستید، همچون لینک ثبت نام یک انجمن یا ایمیل فعال سازی حساب کاربری بازی، یا چیزهایی همانند این.

اگر شما یک ایمیل هرزنامه که تلاش می کند تا خدمات یا محصول خاصی را به شما بفروشد، دریافت می کنید، هرگز بر روی هیچ یک از لینک های درون آن کلیک نکنید. هرگز نمی دانید که آنها شما را به کجا هدایت خواهند کرد. گاهی اوقات آنها ممکن است امن باشند؛ اوقاتی دیگر آنها شما را مستقیم به سوی درهای جهنم می برند و با انبوهی از نرم افزارهای مخرب و ویروس ها مواجه می کنند. اگر شما ایمیلی از بانک خود یا هر خدمات دیگری (به عنوان مثال، پرداخت صورت حساب یا قبض) دریافت نمودید، همیشه به صورت دستی از وبگاه بازدید کنید. بدون کپی کردن و چسباندن (paste). بدون کلیک مستقیم. بعدها از خود سپاسگذاری خواهید کرد.

۵- پیوست های ناخواسته را باز نکنید.

پیوست ها هنگامی که به ایمیل می آیند، چیزهای فریبنده ای هستند. اگر شما در انتظار چیزی از طرف یک دوست یا دایی یا عمو هستید، پس با اطمینان، دست به کار شوید و پیوست را باز کنید. به تصاویر خنده داری که برایتان فرستادند بخندید. هنگامی که شما شخص فرستنده پیوست را می شناسید، همه چیز خوب است.

اما در صورتی که ایمیل ناخواسته ای است، هرگز هیچ فایل پیوستی را باز نکنید. حتا اگر فایل سالم و بی ضرر به نظر برسد، شما ممکن است با جهانی از آزار و ناراحتی روبرو شوید. نام فایل ها می تواند جعلی باشد. JPEG ها می توانند با ظاهر مبدل EXE ها باشند و آن EXE ها به محض دانلودشان اجرا خواهند شد و سپس شما ویروسی در دست هایتان خواهید داشت.

۶- ویروس ها و نرم افزارهای مخرب را اسکن کنید.

اگر ایمیلی را باز می کنید و به هر حال مشکوک به نظر می رسد، دست به کار شوید و یک اسکن کننده نرم افزار های مخرب و ویروس را اجرا کنید. هر ایمیل هرزنامه ای شما را به ویروس آلوده نخواهد کرد و این ممکن است زیاده روی به نظر برسد که هر زمان یک ایمیل مشکوک را باز می کنید، اسکن کننده نرم افزار های مخرب را اجرا نمایید، اما در امان بودن بهتر از تأسف خوردن است.

در آن زمان که تصمیم می گیرید که به آن اجازه شروع دهید، می تواند زمانی باشد که رایانه شما یک keylogger را بارگذاری می کند.

۷- از وای-فای عمومی پرهیز کنید.

و در نهایت، هنگامی که در اینترنت عمومی هستید از بررسی ایمیل خود پرهیز کنید. بله، می دانم هنگامی که منتظر هواپیما برای رسیدن به ورودی (گیت) پرواز خود هستید، این می تواند برای بیرون کشیدن گوشی هوشمند یا لپ تاب تان برای بررسی پیام های جدید، وسوسه انگیز باشد. متاسفانه، وای-فای عمومی می تواند بسیار نا امن باشد.

برنامه هایی آن بیرون وجود دارند که شبکه یاب نامیده می شوند که بی تحرک در پس زمینه دستگاه برخی هکرها اجرا می شوند. شبکه یاب تمامی داده های بیسیم جاری در سراسر یک شبکه خاص را زیر نظر می گیرد، و آن داده ها ممکن است برای اطلاعات مهمی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. همانند نام کاربری و گذرواژه شما.

عجیب است که با سپری شدن سال ها، امنیت در مواردی سفت و سخت تر می شود و ما به همان اندازه ای که همیشه در جهات دیگر فعال بوده ایم، آسیب پذیر باقی می مانیم. امنیت ایمیل به عقل سلیم و تصمیم های دقیق منحصر می شود. اجازه ندهید تنبلی و آسایش بر آرزو و خواست شما برای محافظت و آرامش سایه افکند.

sajjad بازدید : 104 پنجشنبه 11 آبان 1391 نظرات (0)

سیم‌کارت همراه اول خود را چه سالی خریداری کردید و آیا پس از اعلام طرح تعویض سیم‌کارت خود به MCI اقدام کرده‌اید؟
به نقل از ایسنا ، اخیرا در جریان تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی به جدید نیازی به مراجعه مشترکین نیست. در گام نخست پیامکی به مشترک ارسال می‌شود، سپس ضمن تماس با مشترک نشانی دریافت و سیم‌کارت به‌صورت رایگان به وی ارسال می‌شود.
بنابر اعلام گروه خدمات اول ، این طرح شامل یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک همراه اول می‌شود و تعویض سیم‌کارت به‌طور کامل رایگان است و هزینه تعویض در قبض تلفن نیز حساب نمی‌شود.
اما از ویژگی‌های سیم‌کارت‌های جدید MCI، ظرفیت بیش‌تر این سیم‌کارت برای ذخیره کردن اطلاعات استفاده بهتر و آسان‌تر از خدمات جدید همراه اول و سرویس‌های ارزش افزوده همچون پیام چند رسانه‌یی و اتصال به اینترنت عنوان شده است که علت جایگزینی سیم‌کارت‌های جدید با سیم کارت‌های قدیمی است.
تمامی هزینه‌های این طرح توسط همراه اول پرداخت شده و برای مشترک هیچ‌گونه هزینه‌ای ندارد و سیم کارت‌های قدیمی مشترکین همراه اول با سیم کارت‌های TCI به صورت رایگان و تعویض می‌شوند.
طرح تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی توسط شرکت خدمات همراه اول از چندی پیش آغاز شده و در سال جاری این طرح در استان‌های تهران و البرز اجرا خواهد شد.
این طرح مخصوص آن دسته از مشترکان همراه اول است که برروی صفحه نمایشگر تلفن همراه خود کلمه TCI را مشاهده می‌کنند؛ در این طرح سیم کارت‌های قدیمی جای خود را به سیم‌کارت‌های جدید MCI خواهند داد.

 

sajjad بازدید : 177 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

نکات های جالب در مورد بازی های موبایل

نکات های جالب در مورد بازی های موبایل نکات های جالب در مورد بازی های موبایل

نخستین باری که با یک بازی موبایل سرگرم شُدید را به خاطر دارید؟ احتمالا هنگام برنده شدن هم به بلوک های پیکسلی روی صفحه کوچک موبایل همراه با صدای بیپ ضعیفی خیره شده اید. و حالا اوضاع کمی تغییرات کرده است. امروزه اسمارت فون ها قابلیت های گیمی تقریبا برابر با نسل پنجم کنسول های بازی دارند و شانه به شانه آنها به رقابت می پردازند…..

.

.

 

هنگامی که به چگونگی آغاز این صنعت نگاهی بیاندازید، انقلاب ۱۸ ساله بازی های موبایل، تقریبا غیرممکن و خارق العاده به نظر می رسد. بگذارید برای درک بهتر شگفتی های این دنیا، به کند و کاوی مجدد در برخی حقایق شگفت انگیزی بپردازیم که شاید بسیاری از شما چیزی درباره آنها نشنیده اید. پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشد.

یک. اولین بازی موبایل در سال ۱۹۹۴ معرفی شد. این بازی نسخه از پیش نصب شده تتریس بود که بر روی موبایلی با نام Hagenuk MT - ۲۰۰۰ عرضه می گردید.

دو. سه سال بعد، در سال ۱۹۹۷ نوکیا نسخه ای از بازی ماری (Snake) را برای برخی از مدل های موبایل هایش طراحی کرد. اولین نسخه بازی ماری بر روی نوکیا ۶۱۱۰ عرضه گردید و از زمان عرضه بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه در دنیا فروش داشت.

سه. اولین بازی مولتی پلیر یا چند بازیکنی موبایل هم بر روی نوکیا ۶۱۱۰ عرضه شد. این بازی، نسخه دو نفره ای از ماری بود که دو دارنده ۶۱۱۰ می توانستند با استفاده از پورت اینفرارد با هم بازی کنند.

چهار. تقریبا سال ۲۰۰۱ بود که دو تکنولوژی جدید J2ME و BREW ، درها را به روی بازی های پیشرفته تر و پر آب و رنگ تر گشودند. این اتفاق با عرضه بازی های رنگی همزمان شد.

پنج. در ۲۰۰۳ نوکیا اولین موبایل اختصاصی بازی را با نام Nokia N - Gage عرضه کرد. پر فروش ترین بازی این موبایل، یک گیم ماهی گیری با نام Creatures of the Deep بود.

شش. هفتاد تا هشتاد درصد تمام دانلودهای موبایل، بازی ها هستند. تخمین زده می شود که صنعت بازی موبایل تا سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۵۴ میلیارد یورو شود.

هفت. همچنین پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۱۳ خرید های درون بازی از پرداخت های به ازای دانلود سبقت بگیرند.

هشت. کمی قبل از جام جهانی ۲۰۱۰ شرکت موبایل اینتربازی Tournament Arena Soccer 3D را عرضه کرد. این بازی در هفته اول تعداد دانلود باور نکردنی ۳۵ میلیون را به نام خود ثبت نمود.

نه. WCG که بزرگترین مسابقه ورزشی الکترونیک جهان است، به تازگی تصمیم گرفته مسابقات اش را دیگر در بخش بازی های کامپیوتری برگزار نکند و تنها بر روی بازی های موبایل تمرکز کند!

ده. انگری بردز تا کنون بیش از ۱۴۰ میلیون بار دانلود شده است. برآورد می شود که تنها از راه تبلیغات داخلی نسخه رایگان این بازی، شرکت Rovio ماهیانه یک میلیون یورو درآمد داشته باشد.

البته بازی های موبایل هنوز راه درازی را در پیش دارند. اما آینده چه چیزی را به ارمغان خواهد آورد؟ آیا شاهد بازی هایی خواهیم بود که با استفاده از واقعیت افزوده و NFC ما را بیشتر با دنیای فیزیکی درگیر می کنند؟ یا اینکه با صفحه نمایش های بزرگتر و گرافیک بهتر، بازی های تاثیرگذار و جذاب تری را شاهد خواهیم بود؟ شما این آینده را چگونه می بینید؟

ویژه اعضا

                       

ساکس رایگان ویژه برای اعضا                                  آپدیت نود 32 ویژه برای اعضا 

کلیک کنید                                                            کلیک کنید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آدرس سایت

    آدرس فعلی سایت:

    www.funiweb2.tk

    آدرس بعدی سایت در صورت فیلتر شدن:

    www.funiweb3.tk

    آمار سایت
  • کل مطالب : 92
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 169
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 18
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 31
  • بازدید ماه : 1,187
  • بازدید سال : 7,187
  • بازدید کلی : 99,822
  • کدهای اختصاصی
    کسب درآمد از پاپ آپ